Kestopigmentoinnin poisto

Pieleen mennyt kestopigmentointi | Turku

Onko sinulla epäonnistunut kestopigmentointi? Jos lopputulos on liian tumma, väärän muotoinen tai epäsymmetrinen, meillä on ongelmaan ratkaisu. Teemme kestopigmentoinnin poistot turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Poistaminen on aina vaikeampaa kuin itse kestopigmentointi, ja siksi työ kannattaa teettää kokeneella kauneusalan ammattilaisella.

Kaksi eri menetelmää

Teemme osittaisia ja täydellisiä kestopigmentoinnin poistoja asiakkaan tarpeen mukaan. Työhön vaikuttaa se, onko toimenpiteen tehnyt ammattilainen vai amatööri – osaamaton kestopigmentoija laittaa värin usein ihon syvempiin kerroksiin tai aiheuttaa arpikudosta, jolloin väripigmentti on arpien alla ihossa. Tämä tekee värin poistosta työläämpää.

Kestopigmentoinnin poisto voidaan tehdä kahdella eri menetelmällä. Valitsemme yhdessä juuri sinulle sopivan menetelmän sekä käymme läpi työvaiheet ja tulokset yksityiskohtaisesti. Yleensä poisto tehdään kosmeettisista syistä, jolloin kustannukset eivät mene sairasvakuutukseen.

Color X hoito

SC Color X on laseria nopeampi, edullisempi ja hellävaraisempi poistomenetelmä. Sen avulla voidaan poistaa kaikenlaisia muotoja ja värejä. Hoitokertojen määrää riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa.

Hoidon jälkeen iholle muodostuu rupi, joka lopuksi putoaa pois. Paranemisen kesto on yksilöllistä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä paraneminen kestää 6–12 viikkoa. Suosittelemme hoitamaan käsiteltyjen alueiden ihoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen, mikä nopeuttaa paranemista.

NaCl Liotus

NaCl liotus on hellävarainen poistomenetelmä, joka ei jätä ihoon juuri minkäänlaisia jälkiä. Sen jälkeen ei muodostu rupea, vaan iho hilseilee kevyesti sen uusiutuessa. NaCl liotus ei ole yhtä tehokas poistomenetelmä kuin Color X, joten toimenpiteitä tarvitaan useita 5–10 kerran sarjoja, jolloin hoito kestää noin vuoden riippuen halutusta lopputuloksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Hinnasto

Color X -poisto

  • Kulmakarvat 149 € / 60 min

  • Pieni alue 119 € / 30 min

Kokeilukerta 49 € hyvitetään, jos päädyt koko poistoon.

Naciliotus

  • Kulmakarvat tai huulet 129 € / 60 min

  • Eyeliner tai pieni alue 99 € / 30 min

Kestopigmentoinnin poisto